Friendite-Banner-3

Nikotiinipitoinen sähkötupakka

 • Sähkötupakka

  Tuote muistuttaa tavallista syöpäkäärylettä, vain tätä ei sytytetä, se ladataan erillisessä tuotteessa. Tuotteessa on ainoastaan nikotiiniä, mitä vapautuu suukappaleen vaikutuksesta, täysin kuten tupakoitaessa. WHO kanta on, jotta laitetta ei oo tieteellisesti todennettu toimivaksi röökaamisen lopettamisen apuvälineeksi.

  Ei ole myöskään olemassa tieteellistä näyttöä tuotteen turvallisuudesta ja vaikutuksista. WHO ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, että sitä voitaisiin käyttää vastaisuudessa röökaamisen lopettamisessa, jos tieteellinen tutkimus sikäli selkeästi näyttää. Euroopan komission mukaan nikotiiniä sisällään pitävät sähkötupakkavalmisteet voivat kuulua EU:ssa lääkelain piiriin. Suomessa sähkötupakka on luokiteltu lääkeaineeksi.

  Lääkkeeksi luokiteltua valmistetta ei voida kaupata kotimaassa aikaisemmin kuin sille kohtalolle onkin saatu myyntilupa lääkkeenä. Myyntiluvan hakemisen yhteydessä on osoitettava valmisteen teho, turvallisuus ja laatu käyttö-tarkoituksessaan.Valmisteen sisältämä nikotiini onkin riippuvuutta aiheuttava nestemmäinen aine. Vuoden 2010 kuluessa yksityiset henkilöt toivat maahan sähkötupakan nikotiiniampulleja enenevässä määrin.

  Sähkötupakoissa kandee suunnitella etukäteen mm. omia käyttötarpeitaan; kuinka huomattavasti e-nestettä kuluu, haluatko kuluttua nikotiinista ehkäpä eroon jossain vaiheessa? Kaikki tarvikkeet vaativat myöskin päivittämistä, ja mitä lisää laitteita onkin, tätä isompi valikoima tarvikkeita tarvitsee ostaa.

  Sähkötupakoissa vertailu on ehdottoman tärkeää, sillä markkinat tuotteelle ovatkin vielä hyvin nuoret täten kilpailun seasta löytyy paljon erilaista yrittäjää. Kaikesta siitä huolimatta sähkötupakointi pitkässä juoksussa käy selvästi tavallista polttamista halvemmaksi, jospa tämän käyttämisen suunnittelee oikein.

  Tuntuuko elektroninen tupakka vastaavalta kuten oikea? Ei samalta, vain reippaan samanlaiselta. Vesihöyry ei pidä sisällään tervaa, häkää tai muitakaan noista tuhansista haitallisista aineista mitä tupakassa onkin. Tästä johtuen sähkötupakan “savu” vaikuttaa kevyemmältä sekä pehmeämältä. Voiko Sähkötupakan avustuksella lopettaa tupakoinnin? Meidän tietääksemme vekotin tarjoaa hyvän vaihtoehdon jahka tahtoo siirtyä savuttomaan elämään.

  Sähkötupakka pystyy kulkea messissä esim. vaikeissa paikoissa, kuin baari-iltana vai tätä pystyy käyttää aivan kuten tupakkaakin. Onko elektroninen kessu turvallinen? Jos käytät nestepatruunoita vai e-nestettä, jonka sisältävät nikotiinia, altistat itsesi nikotiinin haitoille. Tuote ei sisällä tavalliseen tupakkaan liittyvää tappavia aineita kuten häkää ja tervaa.

  Uusi sähkötupakka

Comments

0 comments